Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής για Κίνα - Χωρίς τον Σλούκα η αναχώρηση

Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής για Κίνα - Χωρίς τον Σλούκα η αναχώρηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας (21/08) περιλαμβάνει μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ και στη συνεχεία αναχώρηση για το αεροδρόμιο, από όπου η Εθνική μας Ομάδα θα πετάξει για την Σανγκάη.

Από τη Σανγκάη θα μεταβεί οδικώς στη γειτονική πόλη Σουτσόου, όπου και θα συμμετάσχει στο τελευταίο διεθνές τουρνουά Atlas, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Οι 12 παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι οι: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Σλούκας θα παραμείνει στην Αθήνα, καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του, με την εξέλιξη να παρακολουθείται καθημερινά και ανάλογα με αυτήν να λαμβάνονται και οι αποφάσεις.

Η εθνική ομάδα και ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκαναν αγώνα δρόμου για να προλάβει να εκδοθεί η βίζα του διεθνή γκαρντ για την Κίνα, ενόψει της συμμετοχής της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο Μάντζαρης θα είναι εν τέλει στο αεροσκάφος που θα μεταφέρει την αποστολή της «γαλανόλευκης», μέσω Φρανκφούρτης, στη Σανγκάη.

Κάτι που δεν ήταν σίγουρο, λόγω του περιορισμού του χρόνου χτες, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζαρης κλήθηκε να επιστρέψει στην εθνική, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του μεγάλου άτυχου Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και την ερχόμενη σεζόν.

Με πληροφορίες από gazzetta.gr/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM