O Κασίγιας πήρε εξιτήριο αλλά δηλώνει αβέβαιος για το μέλλον του

O Κασίγιας πήρε εξιτήριο αλλά δηλώνει αβέβαιος για το μέλλον του Facebook Twitter
0

O Ίκερ Κασίγιας πήρε τη Δευτέρα εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πόρτο. 

Ο 37χρονος τερματοφύλακας, πρώην βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Εθνική Ισπανίας δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου και όλους όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. 

Την ίδια στιγμή ο Κασίγιας τόνισε πως δε θα βιαστεί να πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. «Θα πρέπει να περιμένω μερικές εβδομάδες ή μερικούς μήνες, η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει ιδιαίτερα το χρονικό διάστημα», είπε ο Κασίγιας. «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι εδώ είναι να είμαι εδώ και να μπορώ να μιλώ με ηρεμία». 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος κλείνει τα 38 χρόνια αργότερα μέσα στον Μάιο, αγωνίζεται στην Πόρτο από το 2015. Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία είχε συνολικά 725 συμμετοχές. Ως αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας κέρδισε το Euro του 2008 και του 2012 και το Μουντιάλ του 2010. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ