Επέστρεψε η χάλκινη εθνική πόλο νεανίδων: «Η ομάδα είναι φτιαγμένη για πολλά πράγματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επέστρεψε η χάλκινη εθνική πόλο νεανίδων: «Η ομάδα είναι φτιαγμένη για πολλά πράγματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Επέστρεψε στην Ελλάδα το μεσημέρι η αποστολή της εθνικής Νεανίδων, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Τρισευτυχισμένα τα κορίτσια του Κώστα Δήμου, με τα μετάλλια κρεμασμένα στο στήθος και κρατώντας ανθοδέσμες, εμφανίστηκαν στην αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη που πέτυχε 5 γκολ απέναντι στην Αυστραλία στον «μικρό» τελικό δήλωσε: «Είναι επιτυχία το χάλκινο μετάλλιο και η 3η θέση στον κόσμο».

Επέστρεψε η χάλκινη εθνική πόλο νεανίδων: «Η ομάδα είναι φτιαγμένη για πολλά πράγματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter
ΑΠΕ

Αρχικά, η πολίστρια του Ολυμπιακού δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Η ομάδα έδειξε ότι είναι φτιαγμένη για πολλά πράγματα εφέτος. Τα καταφέραμε αρκετά καλά. Το χάλκινο ήταν επιτυχία. Είχαμε πάρει ισοπαλία με την Αυστραλία και πολλοί πίστευαν ότι θα χάσουμε, αλλά εμείς τις κερδίσαμε άνετα και με διαφορά στον " μικρό" τελικό».

Για την ήττα στον ημιτελικό από την Ισπανία, εξήγησε: «Ήταν απογοήτευση για εμάς που αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό, γιατί ήμασταν μπροστά καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως αποδείχτηκε βέβαια, ηττηθήκαμε από την πρωταθλήτρια κόσμου, οπότε αυτό δίνει και αξία στον ηττημένο».

Ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας; «Προπόνηση, σκληρή δουλειά, θέληση, πάθος και ένταση. Νομίζω ότι αυτά μας οδήγησαν εκεί πέρα».

Επέστρεψε η χάλκινη εθνική πόλο νεανίδων: «Η ομάδα είναι φτιαγμένη για πολλά πράγματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter
ΑΠΕ

Η νεαρή πολίστρια από το Ρέθυμνο θέλησε να αφιερώσει την 3η θέση στον κόσμο που κατέκτησε με την εθνική νεανίδων: «Στους γονείς, στην οικογένειά μου και στα κορίτσια, τις συμπαίκτριές μου για όλες τις θυσίες που έχουμε κάνει. Το αφιερώνω και στους ανθρώπους που χάσαμε εφέτος γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα».

Επόμενος στόχος; «Ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών. Φεύγουμε την Παρασκευή για την Πορτογαλία. Ελπίζω να τα πάμε κι εκεί καλά». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM