Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντά στις καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για την 18χρονη

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντά στις καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για την 18χρονη Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντάει στον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική στην οποία έκανε αναφορικά με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 18χρονης στην Ηλιούπολη και «την κράτησή της, χωρίς λόγο, από την ΕΛ.ΑΣ».

Όπως αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «στην υπόθεση κακοποίησης μιας 18χρονης από έναν υπό απόλυση αστυνομικό και τον πατέρα της, οι οποίοι και συνελήφθησαν δίχως καμία καθυστέρηση, η Αστυνομία λειτούργησε με ταχύτητα, υπευθυνότητα και σεβασμό στο θύμα».

Παράλληλα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως «εξακολουθεί να επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο, μιλώντας υποκριτικά για συγκάλυψη».

 

«Η αστυνομία κάνει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τη δουλειά της, όπως έχει υποχρέωση. Δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου να ασχολείται με αστειότητες ή τα επικοινωνιακά παιχνίδια διαφόρων επαγγελματιών», καταλήγει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM