Υποψήφιος για την Ευρωβουλή ο Μανώλης Γλέζος

Υποψήφιος για την Ευρωβουλή ο Μανώλης Γλέζος Facebook Twitter
2

Την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου για την Ευρωβουλή ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Κρήτη. Όπως είπε μεταξύ άλλων, κατά την κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων στη Βιάννο, η απόφαση για την υποψηφιότητα Γλέζου σηματοδοτεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει την εκλογική μάχη όχι σαν μια απλή αναμέτρηση ευρωεκλογών, αλλά ως μια αναμέτρηση με ιδιαίτερα πατριωτικό και εθνικό χαρακτήρα.

Πρόσθεσε επίσης ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Μανώλης Γλέζος θέλουν να θέσουν «το μεγάλο θέμα της αποκατάστασης αυτού του ιστορικού χρέους απέναντι στον ελληνικό λαό σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μέσα στον ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όπου ο ίδιος, ως ο γηραιότερος ευρωβουλευτής, εάν εκλεγεί με την ψήφο του λαού μας, θα προεδρεύσει στην πρώτη συνεδρίαση θέτοντας το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων και του Κατοχικού δανείου».

Τη θέση του Μανώλη Γλέζου στην ελληνική Βουλή καταλαμβάνει η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, η οποία αφήνει κενή τη θέση της στο ευρωψηφοδέλτιο, όπου ήταν υποψήφια.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM