Ξανθός: Όχι κολύμπι και ψάρεμα στις μολυσμένες περιοχές

Ξανθός: Όχι κολύμπι και ψάρεμα στις μολυσμένες περιοχές Facebook Twitter
1

«Είναι αυτονόητο ότι δεν θα επιτρέπεται το κολύμπι και το ψάρεμα στις ακτές που έχουν μολυνθεί» δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός υγείας Αλέξανδρος Ξανθός. 

Διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο θα βγάλει σχετική οδηγία για την απαγόρευση της κολύμβησης και ανέφερε ότι οι δήμοι έχουν προβεί ήδη σε σχετικές δράσεις. 

Χθες πάντως ο υπ. Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλής αναρωτήθηκε «γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος» απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον Σκάι, για το αν πρέπει ο κόσμος να κολυμπά τις επόμενες ημέρες στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα. «Άμα πάτε τώρα και δείτε στη Σαλαμίνα, δεν υπάρχει πρόβλημα», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ακτές στην περιοχή έχουν καθαρίσει.

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που σήμερα το πρωί βρέθηκαν στην Γλυφάδα και ήθελαν να κολυμπήσουν όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Νομιζω πως αν του πει κάποιος να ανοίξει τα μάτια του θα είναι τόσο απρεπές όσο και η οικολογική καταστροφή που υπέστη η περιοχή. Κι ακόμα τον πάτο του βαρελιού δεν τον εχουμε δει.