Οι στυγερές δολοφονίες τείνουν να γίνουν καθημερινότητα, σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση στα social media.

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε την ανάρτηση στον απόηχο της δολοφονίας 34χρονου σε καφετέρια στα Σεπόλια- έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ της Κυριακής- προτού γίνει γνωστή η εν ψυχρώ εκτέλεση γνωστού πυγμάχου στη Βάρη, σήμερα το πρωί.

 

«Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες», έγραψε ο κ. Τσίπρας στην ανάρτησή του.

 

«Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πως θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές. Ως πότε;», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

 

«Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτή τη φορά, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.


Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες.

 

Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πως θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ.

 


Το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο.

 

Η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές. Ως πότε;».