Εν ψυχρώ δολοφονία γνωστού πυγμάχου στη Βάρη - Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

Εν ψυχρώ δολοφονία γνωστού πυγμάχου στη Βάρη - Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter
0

Μία εν ψυχρώ δολοφονία συντάραξε, το πρωί την περιοχή της Βάρης, όταν άγνωστοι εκτέλεσαν γνωστό πυγμάχο.

Το θύμα -που φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας- δολοφονήθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου έξω από πυγμαχικό σύλλογο, 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικου Πρακτορείου Ειδήσεων, το θύμα ήταν γνωστός πυγμάχος, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, όταν τον πλησίασαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι δράστες. 

Οι δολοφόνοι φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον άνδρα, ο οποίος είχε εκτίσει στο παρελθόν και ποινή φυλάκισης.

Το θύμα φέρεται να είχε κατηγορηθεί στην Πάτρα για κύκλωμα εκβιαστών, αθωώθηκε αργότερα ενώ ένα διάστημα φυγοδικούσε και στη Βουλγαρία.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ένα ακόμη «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ανθρώπων της νύχτας.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε λάβει μέρος -και αναδείχθηκε νικητής- πριν από λίγα χρόνια σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM