ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετώδεις ζυμώσεις, η Όλγα Γεροβασίλη ανοίγει σήμερα τα χαρτιά της

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετώδεις ζυμώσεις, η Όλγα Γεροβασίλη ανοίγει σήμερα τα χαρτιά της Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Σε νέα εσωκομματική εκλογική διαδικασία έχει μπει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο για τετραπλές κάλπες και οι ζυμώσεις στους κόλπους του κόμματος είναι πυρετώδεις. 

Η Όλγα Γεροβασίλη, το όνομα της οποίας ακούγεται πιο έντονα, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της για την ηγεσία του κόμματος στη σημερινή ομιλία της στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζεται για τρίτη ημέρα στο κλειστό του τάε κβον ντο. 

Ήδη, η Όλγα Γεροβασίλη έχει συναντηθεί με τον Διονύση Τεμπονέρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε επικοινωνία και με τον Αλέξη Τσίπρα. Χθες, στην ομιλία του στο συνέδριο, ο Διονύσης Τεμπονέρας δεν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος, παρότι είχε ακουστεί και το δικό του όνομα. Επίσης, ο Σωκράτης Φάμελλος στις δημόσιες τοποθετήσεις του δεν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μιλήσει στο συνέδριο την Κυριακή. 

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν παρόντες ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Νίκος Παππάς, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Ράνια Σβίγκου και ο Κώστας Βασιλειάδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι εξελίξεις και κάλεσαν την Όλγα Γεροβασίλη να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πέρα από τις υποψηφιότητες, υπάρχει και το ζήτημα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών. Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τετραπλές κάλπες για οργανώσεις μελών, νομαρχιακές, κεντρική επιτροπή και την εκλογή προέδρου. 

Κάποια στελέχη θέλουν να μετατεθούν για πιο μετά οι εκλογές, προκειμένου να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας για τους υποψήφιους. Η πλευρά του προέδρου εκτιμά ότι οι κάλπες πρέπει να στηθούν το συντομότερο δυνατό. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM