Τεμπονέρας: Καρέκλες και οφίτσια δεν τα διεκδικήσαμε ποτέ

Τεμπονέρας: Καρέκλες και οφίτσια δεν τα διεκδικίσαμε ποτέ Facebook Twitter
Ο Διονύσης Τεμπονέρας (φωτ.: Eurokinissi)
0

«Καρέκλες και οφίτσια αν και μας προσφέρθηκαν δεν τα διεκδικήσαμε ποτέ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Τεμπονέρας από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Ανεβαίνοντας για την ομιλία του, λίγο μετά τις 14.00, ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ότι «ούτε και τα χρειαζόμαστε γιατί τις μάχες μας τις δίνουμε με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση χωρίς να ζητάμε μερτικό, μέσα στην κοινωνία».

«Υπηρετούμε οργανωμένα την υπόθεση της Αριστεράς και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σαν απλοί στρατιώτες, εμπνευσμένοι από το μεγάλο σκοπό. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Δεν φοβόμαστε και δεν υποχωρούμε γιατί είμαστε αριστεροί και οι αριστεροί μαθαίνουν στη ζωή τους από μικροί, να μην φοβούνται», επεσήμανε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Με την ομιλία ο Διονύσης Τεμπονέρας έδειξε δεν θα κατέλθει υποψήφιος ο ίδιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Οι δικές μου ρίζες, είναι στέρεες και διαχρονικές. Δεν έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση», υποστήριξε, σε μία φράση που μπορεί να θεωρηθεί και έμμεση απάντηση προς τον Στέφανο Κασσελάκη

«Το πιο σημαντικό δεν είναι το «ποιος» θα είναι ο επικεφαλής, αλλά το «πώς και για ποιους» θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη» ανέφερε κατά την ομιλία του ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM