Στρατούλης: Δώρο στα μεγάλα συμφέροντα η Κυριακή

Στρατούλης: Δώρο στα μεγάλα συμφέροντα η Κυριακή Facebook Twitter
12

Δώρο στα μεγάλα συμφέροντα δίνει την Κυριακή-αργία η κυβέρνηση δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή την περαιτέρω απελευθέρωση της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων σε τουριστικές περιοχές.

Όπως είπε ο κ. Στρατούλης η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για την επέκταση του μέτρου και την κατάργηση της Κυριακής αργίας σε όλη τη χώρα, κάτι που θα ωφελήσει μόνο τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές αλυσίδες.

Αντιθέτως, συμπληρώνει, η σχετική απόφαση ζημιώνει τους εμποροϋπαλλήλους, «που τους αναστατώνει την οικογενειακή και προσωπική ζωή και τους διαλύει τις εργασιακές σχέσεις», αλλά και τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις «που δεν μπορούν οικονομικά και λειτουργικά να ανταποκριθούν σε αυτό το μέτρο και οδηγούνται σε μαζικά νέα λουκέτα, αυξάνοντας έτσι και την ανεργία».

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM