Στην ΑΔΑΕ ο Αλέξης Τσίπρας: «Τέλος το παιχνίδι με τους θεσμούς της δημοκρατίας»

Στην ΑΔΑΕ ο Αλέξης Τσίπρας: «Τέλος το παιχνίδι με τους θεσμούς της δημοκρατίας» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Αρχής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας ζήτησε περαιτέρω ενημέρωσή του ως πολιτικού αρχηγού για περιπτώσεις άρσης απορρήτου που αφορούν πολιτικά πρόσωπα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε επιστολή στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ με την οποία ζητάει τα στοιχεία για τις άρσεις απορρήτου από τον Ιούλιο του 2019 που κοινοποιήθηκαν στην ΑΔΑΕ και αφορούν πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφους, δικαστικούς και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Το κρυφτούλι και το παιχνίδι με τους θεσμούς της δημοκρατίας λαμβάνει τέλος» τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως «δεν θα ανεχτεί παιχνίδια με την εθνική ασφάλεια.»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM