Στέφανος Κασσελάκης: Αλλαγές στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Αλλαγές στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αλλαγή φρουράς στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη χθες στις εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης ενώ η Δώρα Αυγέρη είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την πρώτη επίσκεψή του στην Κουμουνδούρου ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τον ναύαρχο εν αποστρατεία Ευ. Αποστολάκη, ο οποίος είχε βρεθεί και το πρωί δίπλα του κατά την επίσκεψή του στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εν αποστρατεία ναύαρχος.

Σε ερώτηση για το εάν αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνονται όλα τα στελέχη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης σχολίασε: «Μετά από μια αντιπαράθεση μέσα σε ένα κόμμα, έχει κάποια δόση φυσιολογικού να υπάρχουν πικρίες και να είναι δύσκολο κάποιος να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δείξει μεγαλοσύνη και να συνειδητοποιήσει πως για το καλό της παράταξης και το καλό της χώρας, μετά την αναμέτρηση να δεχτούν όλοι ότι αυτός είναι ο αρχηγός. Εάν δεν γίνει αυτό, το εγχείρημα δεν θα πετύχει».

Τόνισε μάλιστα πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αποφασισμένος. «Η κοινωνία δεν του είπε πήγαινε να ξανακάνεις τα ίδια, γιατί τα ίδια είναι θέμα. Εντοπίζουμε πού και πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM