Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του»

Κασσελάκης για Τσίπρα: Τον τιμώ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης εξερχόμενος της Βουλής. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων των ψηφοφόρων, όλων όσοι έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή στον προοδευτικό χώρο» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής και συνέχισε: «Τον τιμώ. Είμαι εδώ να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει».

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας συμβούλεψε τον Στέφανο Κασσελάκη να χαρεί αυτές τις ημέρες, επειδή στην πολιτική «οι χαρές δεν είναι περίσσιες», ενώ υπογράμμισε πως το κόμμα πρέπει να δώσει ελπίδα «με ενότητα και συντροφικότητα». 

«Στέφανε, συγχαρητήρια και από κοντά, σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος», είπε ο πρώην πρωθυπουργός στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες.  «Το μόνο που θέλω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις ημέρες, δίχως ενοχές. Διότι, όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες, είναι πολλές», συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Να χαρείς αυτές τις ημέρες και να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι σημαντικές», επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και συντροφικότητα», συμπλήρωσε και σημείωσε πως από τις χθεσινές πρώτες δηλώσεις του διαδόχου του κρατά τη φράση πως «στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος», λόγια που επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους. 

«Δεν είναι όπως στο NBA», σχολίασε αστειευόμενος ο Αλέξης Τσίπρας. «Μάλλον εσύ βλέπεις περισσότερο ΝΒΑ από εμένα», του απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε, στο ίδιο κλίμα, ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει μπέιζμπολ. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ