Στα δικαστήρια πάει ο Γεωργιάδης τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ

Στα δικαστήρια πάει ο Γεωργιάδης τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Facebook Twitter
0

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνύπαρξης στο κανάλι της ΕΡΤ, του Άδωνη Γεωργιάδη και του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ κ. Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αντέδρασε στις επικλήσεις Γεωργιάδη περί θέματος ηθικής τάξης και είπε: «Επειδή μιλάει πολύ για θέμα ηθικής τάξης, θέλω να του θυμίσω ότι ο πρώην αρχηγός του «πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη», ήταν βουλευτής του τότε ο κ. Γεωργιάδης. Θέλετε να σας θυμίσω τι κάνατε στη Βουλή τότε, κύριε Γεωργιάδη;».  Η αναφορά ήταν για την περίοδο που ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη.

«Δεν ξέρετε γιατί μιλάτε», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, και πρόσθεσε: «Σας έχω για άνθρωπο ηθικό», ζητώντας από τον κ. Παπαχριστόπουλο να ζητήσει συγγνώμη στον αέρα.

Αφού προκλήθηκε ένταση και υπήρξε διαφημιστικό διάλλειμα ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε προαναγγέλλοντας την προσφυγή στα δικαστήρια.

Ο επίμαχος διάλογος μετά το 1.20.00

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

LiFO politics / «Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της OpinionPoll Ζαχαρίας Ζούπης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη τα μηνύματα των Ευρωεκλογών και εξηγεί πως αν τα κόμματα δεν τα λάβουν σοβαρά υπόψιν, θα τα βρουν μπροστά τους ως γενικευμένη κρίση πολιτικής εκπροσώπησης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ