Σε μια πρωτοφανή υβριστική επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη προέβη δημοσίως η Ελένη Αυλωνίτου, που κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ πως λέει «τεράστιες κοτσάνες» και «π@π@ριές». 

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όσα έχει πει τις τελευταίες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι, τα θύματα και τους εγκαυματίες, κάνοντας λόγο για «π@π@ριές» και τεράστιες κοτσάνες», ενώ επέμεινε στην πρόσφατη δήλωσή της ότι «κάηκε κόσμος στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί σωστά». 

 

Συγκεκριμένα, εν μέσω αντιπαράθεσής της με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο (ΝΔ), η Ελένη Αυλωνίτου είπε χαρακτηριστικά: «Στα πλαίσια της π@π@ριάς, που είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος είναι το Χάρβαρντ και κάποια στοιχεία φυσικής τα έχει μάθει. Αυτοί που του τα είπανε να τα πει. Αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης, που κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν βρέθηκε κανείς να πει στους πολίτες ότι για να προστατευτούν από τα εγκαύματα θα πρέπει να φοράνε βρεγμένα ρούχα. [...] Η θερμότητα μεταφέρεται πιο γρήγορα έτσι. Γιατί βγαίνει και λέει αυτό το πράγμα που είναι τελείως λάθος και κατηγορεί την κυβέρνηση γιατί δεν εκπαίδευσε τους πολίτες; Γίνεται να θέλει να γίνει πρωθυπουργός και να λέει τέτοια πράγματα στον κόσμο;».  

 

 

Δείτε το βίντεο: