Πρωτοφανείς εκφρασεις από την Αυλωνίτου: Π@@@ριές και κοτσάνες αυτά που είπε ο Μητσοτάκης

Πρωτοφανείς εκφρασεις από την Αυλωνίτου: Π@@@ριές και κοτσάνες αυτά που είπε ο Μητσοτάκης Facebook Twitter
7

Σε μια πρωτοφανή υβριστική επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη προέβη δημοσίως η Ελένη Αυλωνίτου, που κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ πως λέει «τεράστιες κοτσάνες» και «π@π@ριές». 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όσα έχει πει τις τελευταίες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι, τα θύματα και τους εγκαυματίες, κάνοντας λόγο για «π@π@ριές» και τεράστιες κοτσάνες», ενώ επέμεινε στην πρόσφατη δήλωσή της ότι «κάηκε κόσμος στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί σωστά». 

Συγκεκριμένα, εν μέσω αντιπαράθεσής της με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο (ΝΔ), η Ελένη Αυλωνίτου είπε χαρακτηριστικά: «Στα πλαίσια της π@π@ριάς, που είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος είναι το Χάρβαρντ και κάποια στοιχεία φυσικής τα έχει μάθει. Αυτοί που του τα είπανε να τα πει. Αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης, που κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν βρέθηκε κανείς να πει στους πολίτες ότι για να προστατευτούν από τα εγκαύματα θα πρέπει να φοράνε βρεγμένα ρούχα. [...] Η θερμότητα μεταφέρεται πιο γρήγορα έτσι. Γιατί βγαίνει και λέει αυτό το πράγμα που είναι τελείως λάθος και κατηγορεί την κυβέρνηση γιατί δεν εκπαίδευσε τους πολίτες; Γίνεται να θέλει να γίνει πρωθυπουργός και να λέει τέτοια πράγματα στον κόσμο;».  

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτική
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Η αμορφωσια και η ανικανοτητα παντιερα της κυβερνησης. Απο κοπι παστε, καπνισμα σε εσωτερικους χωρους, μπαλοθιές, γραβατες και μη γραβατες φτασαμε στην π@@ρια.Παραγοντιλικι και αποικιοκρατια.
Στον πανικο τους εχουν χασει και τα οποια προσχηματα. Σε οποιοδηποτε σοβαρο κομμα, εννοειται η συγκεκριμενη κυρια θα ειχε παει σπιτι της, στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι απλα Πεμπτη.
Κάθε κόμμα χρειάζεται και τους χρήσιμους ηλιθίους που πρόθυμα θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα να βγουν μπροστά για να φάνε τις πολλές μπάτσες, αυτοί χαίρονται, οι απο πίσω μένουν δήθεν άσπιλοι(Ρένα που σαι?), ντόρος γίνεται, καλά περνάμε
Η Αυλωνίτου είναι συνδυασμός έλλειψης παιδείας, έπαρσης & θράσους.Είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του λαού μας και δίκαια αποτελεί το τηλεοπτικό πρόσωπο του συριζα.
Της σχολής "άει στο διάολο" της κ. Τασίας Χριστοδιλοπούλου.Τώρα που αρχίσανε τα ζόρικα και οι ευθύνες, άρχισε να αναδεικνύεται και το πραγματικό ύφος και ήθος της εξουσίας, που μέχρι τώρα παρέμενε καμουφλαρισμένο από την τάχα υπεροχή της κουρτίνας "ηθικό πλεονέκτημα".Φαντάζομαι δε ότι και η κ. Μπαζιάνα, εκτός πια από κάθε 15η Ιουλίου θα εκνευρίζεται και κάθε 23η Ιουλίου (δεν τους πάει ο Ιούλιος).Γιατί καταρρίφθηκε και το επιχείρημά της ότι δεν μπορούν να πετύχουν όσα μπορούν, γιατί "ναι μεν κυβερνούν, αλλά δεν έχουν την εξουσία".Την 23η Ιουλίου ΠΘ ήταν ο σύντροφός της και ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΟΥΣ.:1. ΓΓΠΠ2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ3. ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ4. ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.Και είδαμε τι μπόρεσαν !