Παππάς: «Όχι σε νέα υφεσιακά μέτρα»

Παππάς: «Όχι σε νέα υφεσιακά μέτρα» Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

«Όχι σε νέα υφεσιακά μέτρα» είπε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη του«Στο Κόκκινο», τονίζοντας ότι   στόχος της κυβέρνησης είναι να βρεθεί λύση που θα προστατεύει τα κοινωνικά στρώματα που υπέστησαν πλήγματα από την μνημονιακή πολιτική.

Σημείωσε επίσης  ότι «η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες για να υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές» ενώ τόνισε ότι «οι δικές μας διαπραγματευτικές κόκκινες γραμμές χαράσσονται με το νομοθετικό μας έργο».

Στις επικρίσεις που διατυπώθηκαν σχετικά με το νέο δ.σ. στην ΕΡΤ, ο κ. Παππάς είπε ότι «θα κριθούν άπαντες» και στάθηκε στην πολυφωνία των απόψεων που εκφράστηκαν πριν τη σύνταξη του νομοσχεδίου σχολιάζοντας ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να εντάξει τις περισσότερες στο νομοθετικό της έργο.

Παράλληλα, επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δεν πρέπει να υποκύπτουν σε αντιλήψεις ρεβανσισμού, αλλά να εστιάζουν στην οικονομική διαφάνεια και εύρυθμη λειτουργία του θεσμού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM