Παππάς: Ντροπή του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάννη και του Κοντομηνά να "στήνουν" δελτία

Παππάς: Ντροπή του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάννη και του Κοντομηνά να "στήνουν" δελτία Facebook Twitter
1

«Δεν έχει υπάρξει ούτε έχει γίνει ποτέ δημόσιος διαγωνισμός που να έχει τέτοια επίπεδα ελέγχου», υπογράμμισε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, απαντώντας στον βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα, που είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τον διαγωνισμό αδειοδοτήσεων των τεσσάρων τηλεοπτικών καναλιών.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθάρισε ότι οι οριστικοί υπερθεματιστές δεν σημαίνει ότι είναι και κάτοχοι τηλεοπτικής άδειας και πρόσθεσε ότι η υπουργική απόφαση θα εκδοθεί αφού η Επιτροπή Ενστάσεων θα έχει ολοκληρώσει πλήρως τον έλεγχο της.

Ο κ. Παππάς μίλησε για «μέθοδο τρομοκρατίας δημόσιων λειτουργών» και καταφέρθηκε κατά συγκεκριμένων επιχειρηματιών κατονομάζοντας τους. «Είναι ντροπή του κυρίου Αλαφούζου, του κυρίου Βαρδινογιάννη του κυρίου Κοντομηνά να στήνουν δελτία. Όποιος θέλει κόντρα στην πολιτική ηγεσία εδώ στη Βουλή» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ουδείς θα βρει εξιλαστήρια θύματα στους δημόσιους λειτουργούς που με περίσσευμα καρδιάς επιτέλεσαν το καθήκον τους. Μπορεί να μην τους αρέσει που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, αλλά τελειώνει οριστικά ο κύκλος της προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων. Η επόμενη μέρα στο τηλεοπτικό τοπίο θα μας θυμίζει σπαρταριστά επεισόδια, με μειδίαμα αλλά και πικρία για αυτούς που άκουσαν τα εξ αμάξης».

Ακόμη, αναφερόμενος ο κ. Παππάς στο πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής, κάλεσε όλους όσοι σπεύδουν να βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα «να κρατηθούν». Από την πλευρά του, ο κ. Φωτήλας υποστήριξε ότι δεν έγινε ουσιαστικός έλεγχος του «πόθεν έσχες», των υπερθεματιστών και έκανε λόγο για νέα αριστερή, πιο βαθιά διαπλοκή.

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Παππά που χαρακτήρισε άθλια και φθηνή αντιπολίτευση τις αιχμές του κ. Φωτήλα, λέγοντας «να μην πετάξει τις περούκες γιατί θα της χρειαστεί», αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με τους δύο μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους της Νέας Υόρκης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Να μην ξεχνάμε το προφανές: ότι κάνει και λέει ο κάθε υπουργός, είναι σε συμφωνία με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Άρα ότι κάνει και λέει ο συγκεκριμένος, το λέει ο πρωθυπουργός.Γιατί όταν το όλο πράγμα κηρυχθεί επίσημα αντισυνταγματικό, η ευθύνη βρίσκεται από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο βουλευτή που τα ψήφισε.Όχι να διώξουν έναν υπουργό και όλα καλά...