«Η λύση δεν θα δοθεί μέσα στη Βουλή αλλά έξω από αυτή», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, σε παρέμβαση της στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας.

 

«Η ΝΔ είναι αποφασισμένη διά πυρός και σιδήρου να περάσει τα μέτρα. Η απάντηση δεν βρίσκεται μέσα σ’ αυτή τη Βουλή. Έξω από τη Βουλή θα δοθεί η λύση. Δεν θα βρεθεί λύση μέσα από τη Βουλή. Εμείς πιστεύουμε στην ικανότητα του λαού και την αποφασιστικότητά του. Αρκεί να μην χαθεί πολύς χρόνος», τόνισε η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ.

 

Είπε ακόμη ότι αυτό που θα μείνει στο λαό από τη συζήτηση είναι ένα πλαστό και διχαστικό δίλημμα, «διαπραγμάτευση με  τη ΝΔ και τους συμμάχους της ή επαναδιαπραγμάτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το ΔΝΤ ή με την Μέρκελ, με τον Ομπάμα ή με την Μέρκελ. Είναι διλήμματα τεχνητά που αν εμπεδωθούν θα φτάσουμε στο εξής τραγικό σημείο: θα πάμε στο 2020 και πάλι θα λέμε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο και θα λέμε τότε να γυρίσουμε στο 2013».

 

Δεν παρέλειψε να κάνει κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Η ΝΔ και οι σύμμαχοί της παλεύουν ταξικά. Η μεγάλη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι "μαστίγιο η ΝΔ, καρότο ο ΣΥΡΙΖΑ". Καλλιεργεί στο λαό αυταπάτες ότι θα λύσει τα προβλήματα του λαού».

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr