"Oxι" ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου

"Oxι" ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου Facebook Twitter
6

Ναί στο 1 και όχι στο 2, το άρθρο δηλαδή που αφορά στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ψήΦΙσε ο Γιώργος Παπανδρέου. «Παρών» στο άρθρο 1 δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ «παρών» στο άρθρο 2 δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης. Το άρθρο 1 αφορά στη λεγόμενη "εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ".

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ας τον αποδεσμεύσει κάποιος από τα βαρετά αυτά καθήκοντα των ψηφοφοριών, δεν είναι για τέτοια ο Γιώργαρος. Αφήστε τον να αφοσιωθεί στο speech circuit και μην τον παιδεύετε.