EΡΧΟΝΤΑΙ!

"Oxι" ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου

"Oxι" ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου Facebook Twitter
6

Ναί στο 1 και όχι στο 2, το άρθρο δηλαδή που αφορά στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ψήΦΙσε ο Γιώργος Παπανδρέου. «Παρών» στο άρθρο 1 δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ «παρών» στο άρθρο 2 δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης. Το άρθρο 1 αφορά στη λεγόμενη "εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ".

6

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Πολιτική / Σύλληψη 57χρονης για τη φωτιά στην Κορινθία: «Ήταν υποψήφια βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας» λέει ο Γεωργιάδης

«Την φαντάζομαι να μας βρίζει ως "δολοφόνους", "χούντα" ακολουθώντας την τοξικότητα της Αρχηγού της», γράφει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Πολιτική / Τσίπρας σε Γκίλφοϊλ: «Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις δεν πρέπει να βασίζονται στη λογική του δεδομένου συμμάχου»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ φέρεται να τόνισε την ανάγκη, οι ΗΠΑ να στείλουν σαφές μήνυμα στην Τουρκία για σεβασμό του διεθνούς δικαίου και τερματισμό των προκλήσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ας τον αποδεσμεύσει κάποιος από τα βαρετά αυτά καθήκοντα των ψηφοφοριών, δεν είναι για τέτοια ο Γιώργαρος. Αφήστε τον να αφοσιωθεί στο speech circuit και μην τον παιδεύετε.