«Ο Πάγκαλος είναι το μεγαλύτερο νούμερο»

«Ο Πάγκαλος είναι το μεγαλύτερο νούμερο» Facebook Twitter
0

Απάντηση στον Θεόδωρο Πάγκαλο που σε συνέντευξη του χθες τον αποκάλεσε «νούμερο» για την τακτική του στο θέμα των φαρμάκων, έδωσε σήμερα σε συνέντευξη του στον Real FM ο κ. Κώστας Λουράντος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας. Ο κ. Πάγκαλος είπε για τον κ. Λουράντο ότι «εκβιάζουν τον ελληνικό λαό κάτι τέτοια νούμερα». Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών της Αθήνας απάντησε: «Δεν με ενοχλεί που το μεγαλύτερο νούμερο στην Ελλάδα με είπε νούμερο. Θα του κάνω μήνυση. Επειδή θέλει να είναι ανοιχτά και τα 8 φαρμακεία στο χωριό του... Εχει υπεροψία και βλέπει τους άλλους σα μύγες».

 

Στη συνέντευξη του, ο πρώην αντιπρόεδρος είπε κι άλλα ενδιαφέροντα. Χαρακτήρισε τον εαυτό του «συνένοχο» επειδή δεν είπε όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, κάτι που έκαναν και το πλήρωσαν όπως είπε, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Στέφανος Μάνος και ο αείμνηστος Μιχάλης Παπαγιαννάκης.

 

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε ακόμη πανβάρβαρα τα ελληνικά του Τσίπρα ενώ όταν ο δημοσιογράφος παρατήρησε ότι και ο Γ. Παπανδρέου δεν μιλάει καλά ελληνικά, ο πρώην αντιπρόεδρος του ζήτησε να μην κάνουν κουτσομπολιό. Αναφερόμενος ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «ο ελληνικός λαός ψήφισε καραγκιοζιλίκια».

 

Χαρακτήρισε επίσης «εξαχρειωμένα όντα» όσους φώναζαν «δεν θα σεπληρώσουμε ποτέ Γερμανέ-Γερμανέ» στον αγώνα του Euro Γερμανία-Ελλάδα ενώ σε παρατήρηση του δημοσιογράφου για το ότι αυτό μπορεί να δικαιολογείται επειδή ίσως είναι άνεργος ή περνάει άσχημα οικονομικά ο κ. Πάγκαλος απάντησε: "Δεν ξέρω καθόλου αν περνάει πολύ άσχημα και πάει στη Βαρσοβία ταξιδάκι. Εγώ δεν μπορούσα να πάω ταξίδι στη Βαρσοβία. Δεν έχω λεφτά. Ειλικρινά μιλάω τώρα. Γιατί πρέπει να πάρω και τα τρία παιδιά κτλ. Έχει πάει ταξιδάκι στη Βαρσοβία να δει το ματς. Πώς περνάει άσχημα; Αυτός κάνει στο γήπεδο και σε διεθνές επίπεδο, αυτό που κάνει στην εθνική οικονομία...». Ο πρώην αντιπρόεδρος μίλησε για πολιτική και ηθική εξαχρείωση. «Βγαίνω και φωνάζω και έχω φάει και 4 γκολ».

Για τα συσσίτια λόγω της οικονομικής κρίσης ο κ. Πάγκαλος σχολίασε: «Τα συσσίτια υπήρχαν πάντα, εσείς οι δημοσιογράφοι πάτε στα συσσίτια τώρα».

Επίσης είπε ότι θεωρεί την παρούσα βουλή ένα ατύχημα. «Είναι αποτέλεσμα ατυχημάτων», λέει χαρακτηριστικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ