Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο στις Ευρωεκλογές»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο στις Ευρωεκλογές» Facebook Twitter
Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεσμένος στον Alpha
0

Για τις μεγάλες πολιτικές εξελίξεις που θα φέρει ένα ισχυρό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές, μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης απόψε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την πεποίθησή πως το κόμμα του θα αναδειχθεί δεύτερο στις Ευρωεκλογές, ενώ παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη και να μην δώσουν την ψήφο τους σε «κόμματα-πάρκινγκ της Νέας Δημοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Ιουνίου η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αλλάξει τροπάριο», τόνισε επίσης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε πως «η άποψή μου είναι ότι η Νέα Δημοκρατία με το 41% καβάλησε μεγάλο καλάμι» και συνέχισε αναφέροντας πως ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα φέρει σοβαρή και δυνατή αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία αλλά και σκληρές μάχες των ευρωσοσιαλιστών στην Ευρώπη, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Σχετικά με τις Ευρωεκλογές και την ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος συμπλήρωσε πως το «ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόσμημα στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους, από τον αθλητισμό είναι ο Ζαγοράκης και η Άννα Βερούλη. Εγώ δεν κατηγορώ, τιμώ τον Πύρρο Δήμα γιατί έκλαψε όλη η Ελλάδα με την εθνική επιτυχία του».

Τέλος χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ζητώντας εκλογές με παρατηρητές και επαναλαμβάνοντας την πεποίθηση πως ο πρωθυπουργός προτιμά να έχει αντίπαλο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ δεν θα φοράω καπέλα και θα λέω διάφορα. Το life style χρειάζεται όριο. Χρειάζεται θεσμική και μαχητική αντιπολίτευση», κατέληξε αναφερόμενος στην εμφάνισή του στο TikTok με το βίντεο από την Κρήτη με τους μαγειρεμένους χοχλιούς από τη μητέρα του.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM