N.Δ.: Ν' απαντήσει ο κ. Παππάς ποια είναι η σχέση του με τον κ. Αρτεμίου

N.Δ.: Ν' απαντήσει ο κ. Παππάς ποια είναι η σχέση του με τον κ. Αρτεμίου Facebook Twitter
1

 «Οι κ. Τσίπρας και Παππάς παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν απαντήσει για ποιο λόγο βρέθηκε ο "ταλαντούχος" δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Μετά και το σημερινό, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερος Τυπος", δεν μπορούν να κρύβονται» υποστηρίζει η ΝΔ και προσθέτει: «Ο κ. Παππάς οφείλει σήμερα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιον λόγο. Να απαντήσει επιπλέον αν και από ποτέ γνωρίζει τον κ. Αρτεμίου και τι σχέση έχει μαζί του».

 

Η εφημερίδα που αποκάλυψε την επίσκεψη του κ. Αρτεμίου στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10 Οκτωβρίου, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της ότι ο Κύπριος δικηγόρος και ο Νίκος Παππάς φέρεται να πραγματοποίησαν μυστικό ταξίδι στη Βενεζουέλα, 16 μήνες πριν. Κατά το δημοσίευμα Παππάς και Αρτεμίου συναντήθηκαν και με στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων που βρίσκονταν στη Βενεζουέλα. 

 

Το όνομα του Αρτεμίου περιλαμβάνεται στα Panama Papers ως εκπρόσωπος offshore εταιρειών με έδρα τον Παναμά, τις Σεϊχέλες και τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, τις οποίες διαχειρίζεται από την Κύπρο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM
Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια