ΝΔ: Κανείς δεν πιστεύει πια τον Τσίπρα

ΝΔ: Κανείς δεν πιστεύει πια τον Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε ήδη στην Ιστορία για την τεράστια και αχρείαστη καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα. Κανείς πλέον δεν τον ακούει, γιατί απλούστατα κανείς δεν τον πιστεύει», τονίζει η Πειραιώς.

«Η αδιάφορη ομιλία του σε μια σιδηρόφρακτη πόλη με 5.500 αστυνομικούς ήταν το κύκνειο άσμα ενός κυνικού πρωθυπουργού που εξαπάτησε, ταπείνωσε, φτωχοποίησε και δίχασε του Έλληνες».

Κατά την ομιλία του, ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, αύξηση του κατώτατου μισθού, σταδιακή μείωση στους συντελεστές ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ και επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων. 

«Οι κάλπικες ελπίδες του κ. Τσίπρα τελείωσαν», τονίζει, κλείνοντας την ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Εγώ ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι, αλλά και το κόμμα σου ρε Κυριάκο τι έκανε για αυτόν τον τόπο όταν κυβέρνησε; Άντε τον Τσίπρα να μην τον πιστέψουμε, εσένα γιατί να σε πιστέψουμε;Και ξέρεις πολύ καλά ότι με αυτά που υπέγραψε ο Τσίπρας ακόμα και αν βγεις Πρωθυπουργός αποκλείεται να καταφέρεις κάτι, οπότε ο λαός πάλι τον Τσίπρα θα θέλει που θα ξανάρθει "καβάλα στο άλογο".

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ