ΝΔ για Νίνα Κασιμάτη: Να την αποπέμψει ο Τσίπρας από την Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ μετά το «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»

ΝΔ για Νίνα Κασιμάτη: Να την αποπέμψει ο Τσίπρας από την Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ μετά το «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» Facebook Twitter
Την αποπομπή της Νίνας Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ - EUROKINISSI
1

Την αποπομπή της Νίνας Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ, μετά την ανάρτηση όπου αποκαλούσε τους αστυνομικούς με το γνωστό σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι». 

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι". Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για την Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, σχετικά με την υβριστική ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε και τις αντιδράσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) η οποία κάλεσε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς προειδοποίησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη: «Η ομοσπονδία μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Βουλευτή Β´ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κας Νίνας ΚΑΣΙΜΑΤΗ, η οποία απρόκλητα και άστοχα χρησιμοποίησε σε δημόσια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το γνωστό, θλιβερό, συκοφαντικό και εξευτελιστικό για τους αστυνομικούς απολιθωμένο «σύνθημα» {...} αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.

Καλεί «τους αρμόδιους Θεσμούς να εξασφαλίζουν και θωρακίσουν την αστυνομία και τους αστυνομικούς, ώστε να ασκούν τα καθήκοντά τους, σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους», αλλά και την κ. Κασιμάτη «να αντιληφθεί το ολίσθημά της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την αχαρακτήριστη αυτή ενέργειά της. Εάν δεν το πράξει, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ανταποκρινόμενη στο θεσμικό της ρόλο, ως εκπρόσωπος κόμματος εξουσίας, σημαίνει ότι εννοεί την κάθε συκοφαντική της λέξη, οπότε θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, για να προστατεύσουμε την πληγωμένη τιμή και υπόληψη της Ελληνικής Αστυνομίας και του προσωπικού της που εκπροσωπούμε».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Εεε, αν αποπεμφθούν όσοι Συριζαίοι ενστερνίζονται το "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" προβλέπω μοναξές στο Κόμμα... Δεν θα μείνει και κανείς.Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ΝΔ και Σύριζα είναι ότι η ενώ και η ΝΔ έχει ακραίους (χουνταίους, βασιλόφρονες κτλ) δεν έχει την πολιτική ριζοσπακτικοποίηση στο dna της. Ο Σύριζα είναι ο ΣΥνασπισμός της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς. Δεν είναι ριζοσπαστικό κόμμα. Είναι ριζοσπαστική αριστερά.Είναι το κόμμα που έχει στείλει δικούς τους (Λάμπρου) μάρτυρες υπεράσπισης εκτελεστών της 17Ν (Κωστάρης) ή που έχει προσπαθήσει να βγάλει έξω τον Ξηρό (νόμος Παρασκευόπουλου) ή που έχει βουλευτές που δεν θυμούνται νεκρούς από μολότοφ (Κυρίτσης, Μαρφίν).Το ότι κάποια μέλη του λένε "μπάτσοι, γουρούνια. δολοφόνοι" δημοσίως είναι πταίσμα μπροστά στο τι υπάρχει από πίσω.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ