ΝΔ για Νίνα Κασιμάτη: Να την αποπέμψει ο Τσίπρας από την Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ μετά το «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»

ΝΔ για Νίνα Κασιμάτη: Να την αποπέμψει ο Τσίπρας από την Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ μετά το «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» Facebook Twitter
Την αποπομπή της Νίνας Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ - EUROKINISSI
1

Την αποπομπή της Νίνας Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ, μετά την ανάρτηση όπου αποκαλούσε τους αστυνομικούς με το γνωστό σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι». 

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι". Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για την Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, σχετικά με την υβριστική ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε και τις αντιδράσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) η οποία κάλεσε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς προειδοποίησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη: «Η ομοσπονδία μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Βουλευτή Β´ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κας Νίνας ΚΑΣΙΜΑΤΗ, η οποία απρόκλητα και άστοχα χρησιμοποίησε σε δημόσια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το γνωστό, θλιβερό, συκοφαντικό και εξευτελιστικό για τους αστυνομικούς απολιθωμένο «σύνθημα» {...} αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.

Καλεί «τους αρμόδιους Θεσμούς να εξασφαλίζουν και θωρακίσουν την αστυνομία και τους αστυνομικούς, ώστε να ασκούν τα καθήκοντά τους, σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους», αλλά και την κ. Κασιμάτη «να αντιληφθεί το ολίσθημά της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την αχαρακτήριστη αυτή ενέργειά της. Εάν δεν το πράξει, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ανταποκρινόμενη στο θεσμικό της ρόλο, ως εκπρόσωπος κόμματος εξουσίας, σημαίνει ότι εννοεί την κάθε συκοφαντική της λέξη, οπότε θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, για να προστατεύσουμε την πληγωμένη τιμή και υπόληψη της Ελληνικής Αστυνομίας και του προσωπικού της που εκπροσωπούμε».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εεε, αν αποπεμφθούν όσοι Συριζαίοι ενστερνίζονται το "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" προβλέπω μοναξές στο Κόμμα... Δεν θα μείνει και κανείς.Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ΝΔ και Σύριζα είναι ότι η ενώ και η ΝΔ έχει ακραίους (χουνταίους, βασιλόφρονες κτλ) δεν έχει την πολιτική ριζοσπακτικοποίηση στο dna της. Ο Σύριζα είναι ο ΣΥνασπισμός της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς. Δεν είναι ριζοσπαστικό κόμμα. Είναι ριζοσπαστική αριστερά.Είναι το κόμμα που έχει στείλει δικούς τους (Λάμπρου) μάρτυρες υπεράσπισης εκτελεστών της 17Ν (Κωστάρης) ή που έχει προσπαθήσει να βγάλει έξω τον Ξηρό (νόμος Παρασκευόπουλου) ή που έχει βουλευτές που δεν θυμούνται νεκρούς από μολότοφ (Κυρίτσης, Μαρφίν).Το ότι κάποια μέλη του λένε "μπάτσοι, γουρούνια. δολοφόνοι" δημοσίως είναι πταίσμα μπροστά στο τι υπάρχει από πίσω.