Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι Facebook Twitter
Φωτ.: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Αναφορά στο θέμα του Παύλου Πολάκη έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Δήμο Αχαρνών.

«Για αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πω μία κουβέντα μόνο» σημείωσε, με τους παρισταμένους να ξεσπούν σε φωνές.

«Όπως στρώνεις, κοιμάσαι».

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι Facebook Twitter
Φωτ.: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

«Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον "πολακισμό" στην κεντρική γραμμή του κόμματος» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Από εκεί και πέρα, ας αφήσουν σε μας κάνουμε τη δουλειά μας» είπε, ακόμα, και έστειλε μήνυμα στα στελέχη του κόμματός του πως «δεν θα επιτρέψω να υπάρξει η παραμικρή υπόνοια αλαζονείας και αυταρέσκειας».

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι Facebook Twitter
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι Facebook Twitter
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σημειώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συζητήσει το ζήτημα σήμερα το απόγευμα και όλα δείχνουν πως θα κινηθεί η διαδικασία για τη διαγραφή του κ. Πολάκη από το κόμμα. Έχει ήδη διαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους και καθαιρέθηκε από τομεάρχης Διαφάνειας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM