Μητσοτάκης για αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Η κρίση περνά στα χέρια των πολιτών

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 1ο Λύκειο Κηφισιάς στο οποίο βρέθηκε πριν από λίγο για να ψηφίσει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

«Ψηφίζουμε δημάρχους, περιφερειάρχες, ψηφίζουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα, για ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας, υγείας, για αναπτυξιακή δυναμική», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ψήφισε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας τον Νίκο Χαρδαλιά στο πλευρό του.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κρύψει πως έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές, για τις 13 περιφέρειες και τους 3 μεγάλους δήμους. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «θέλουμε πρωτίστως στις περιφέρειες να εκλέξουμε ανθρώπους που να ασπάζονται το όραμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα, με έντονη αναπτυξιακή δυναμική».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπλήρωσε πως «οι πολίτες θα επιλέξουν ελεύθερα τους τοπικούς άρχοντες που αυτοί θα κρίνουν ότι θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις δικές τους ανάγκες. Η κυβέρνηση έχει στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση με πολλά νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και στο πρόσφατο νομοσχέδιο με νέες διατάξεις για τη διαφάνεια και τη λογοδοσία των δήμων».

Μητσοτάκης για αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Η κρίση περνά στα χέρια των πολιτών Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Μητσοτάκης για αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Η κρίση περνά στα χέρια των πολιτών Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Καταλήγοντας ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η κρίση περνά στα χέρια των πολιτών», ενώ υπογράμμισε πως «τον πολιτικό απολογισμό θα έχουμε την ευκαιρία να τον κάνουμε σήμερα το βράδυ».

Μητσοτάκης για αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Η κρίση περνά στα χέρια των πολιτών Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Μητσοτάκης για αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Η κρίση περνά στα χέρια των πολιτών Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM