ΤΩΡΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Νίκος Χαρδαλιάς Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ψήφισε πριν από λίγο ο υποψήφιος στην περιφέρεια της Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής έφτασε λίγο πριν τις 8:30 στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με την κόρη του. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ψήφισε με το διαβατήριό του και όχι με την ταυτότητά του όπως επισήμαναν στην ΕΡΤ.

«Πάντα όμορφη και ξεχωριστή η μέρα των εκλογών. Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, για τους 66 δήμους της Αττικής, για την καθημερινότητα και την ασφάλειά μας. Το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα επηρεάσει τη ζωή μας τα επόμενα 5 χρόνια και είναι εξίσου σημαντικό να έρθουν όλοι στις κάλπες γιατί δύναμή μας είναι οι πολίτες» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα.

 

Πότε ψηφίσει η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ψηφίσει στις 12:00 για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς, στο 2673ο εκλογικό τμήμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης θα ψηφίσει στις 12:00 στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης, ενώ  ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, στις 11:30 π.μ., θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 στο 1ο Λύκειο Θέρμης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Κρήτης, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας στις 10:30.

Πολιτική
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ