Μηταράκης: Στο στάδιο της τελικής υπογραφής ήταν οι συντάξεις των 24.000 ευρώ

Μηταράκης: Στο στάδιο της τελικής υπογραφής ήταν οι συντάξεις των 24.000 ευρώ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Φάκελοι με συντάξεις που έφταναν τις 24.000 ευρώ, είχαν περάσει από επεξεργασία της διοίκησης και βρίσκονταν στο στάδιο της τελικής υπογραφής, είπε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότης Μηταράκης.

«Από τη στιγμή που ο κ. Βρούτσης ενημερώθηκε πως υπάρχουν τέτοιες συντάξεις οι οποίες αφορούν τόσο υψηλά χρηματικά ποσά, ζήτησε να παγώσουν οι διαδικασίες μέχρι να δούμε τι συμβαίνει», ανέφερε ο κ. Μηταράκης.

Ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε πως αυτό που συμβαίνει τελικά και είναι λάθος, είναι πως βάσει του νόμου Κατρούγκαλου, προσμετρώνται γενικοί κοινωνικοί πόροι που συλλέχθηκαν για τη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος, σε ατομικές ασφαλιστικές μερίδες.

«Τους τελευταίους μήνες οι συντάξεις που έχουν εκδοθεί και πληρωθεί άνω των 3.000 ευρώ (το οποίο είναι το όριο που έχει αναφέρει ο ίδιος ο κ. Κατρούγκαλος ότι ορίζει ο νόμος του), φτάνουν τις 226», πρόσθεσε ο Νότης Μηταράκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μη μας ζαλίζουν με λεπτομέρειες !Είτε έχουν ήδη εκδοθεί αποφάσεΙς είτε τις "πρόλαβαν" οι Ν-Δίτες, το θέμα είναι κυρίως ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΗΘΙΚΟ.Εφόσον δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν εντοπίσει τις περιπτώσεις εδώ και καιρό, ας έπαιρναν την ευθύνη να τις περικόψουν με νέο νόμο, για να δικαιώσουν το ηθικό πλεονέκτημά τους.Και ας προσέφευγαν οι ενδιαγερόμενοι στην Δικαιοσύνη, η οποία θα έβγαζε απόφαση πιθανόν με βάση την συνταγματική Αρχή της Ισότητας.Η ΝΔ γιατί δεν το κάνει να τελειώνει με το παρελθόν και να ασχοληθεί ο κ. Βρούτσης με το μέλλον ;Τα άλλα είναι λόγια και για να "δικαιώνεται" χαιρέκακα ο υπουργός, στην προηγούμενη προσωπική του κόντρα με την κ. Αχτσιόγλου..