Κικίλιας κατά Στέφανου Χίου - Αγωγή στο Μακελειό

Κικίλιας κατά Στέφανου Χίου - Αγωγή στο Μακελειό Facebook Twitter
O Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, βρέθηκαν στα χυδαία δημοσιεύματα του Μακελειού και ο Υπουργός απαντά στον Χίο με αγωγή
1

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αποφάσισε να προχωρήσει με αγωγή εναντίον του Στέφανου Χίου και της εφημερίδας Μακελειό που εκδίδει.

Την είδηση έκανε γνωστή το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση. Η εφημερίδα έχει κατ' επανάληψη ασχοληθεί με τον Υπουργό και τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού με δημοσιεύματα στο γνωστό, χυδαίο και κίτρινο ύφος της.

«Ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, μετά τη συνεχή συκοφαντική λιβελογραφία προς τον ίδιο και την οικογένειά του με προσβλητικές και υβριστικές αναφορές και χυδαίους χαρακτηρισμούς, που σε κάθε περίπτωση ξεφεύγουν του δημοσιογραφικού καθήκοντος και θίγουν έντονα την τιμή και την υπόληψή του, εξουσιοδότησε τη δικηγορική μας εταιρία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ, ώστε να προχωρήσει στην άσκηση αγωγών εις βάρος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του Στέφανου Χίου», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Χρέος όλων μας - και ειδικά ενός πολιτικού - είναι να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εκμηδενιστεί το φαινόμενο της παραγωγής και αναπαραγωγής της χυδαιότητας και της συκοφαντίας στην κοινωνία μας και να περιφρουρείται η δημοκρατία και ο υγιής πολιτικός λόγος και δράση», σημειώνεται από το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση του Β. Κικίλια.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM