Κατάληψη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη από την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κατάληψη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπτη από την Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε παλαιότερη συνεδρίαση της Επιτροπής / Eurokinissi
0

Σε κατάληψη της αίθουσας που συνεδρίαζε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το δυστύχημα των Τεμπών, προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» βρίσκεται στο βήμα και αρνείται να κατέβει, εάν δεν ολοκληρώσει όλα όσα θέλει να πει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κωνσταντοπούλου προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του προέδρου της επιτροπής, βουλευτή ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είναι πλέον μέλος της Επιτροπής, διότι είχε αποβληθεί καθώς υπερασπίζεται οικογένεια θύματος. Η συνεδρίαση, για τον λόγο αυτό, δεν μπορεί να ξεκινήσει. 

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής έχει απευθυνθεί για το ζήτημα στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ενώ βάσει κανονισμού είναι πιθανή ακόμη και η ανάμειξη της αστυνομικής φρουράς της Βουλής στο επεισόδιο.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM