Καταγγελία ότι ο Τζήμερος γρονθοκόπησε τη σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού (video)

 

Καταγγελία για επίθεση με γροθιές σε βάρος περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ από τον Θάνο Τζήμερο έκαναν μέλη του περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καραμέρος. Όπως καταγγέλλουν, ο Τζήμερος χτύπησε την  Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραμέρο, ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την κ. Μπαλού, αφού προηγουμένως έσκισε αφίσες. Αμέσως μετά την βιαιοπραγία το Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφάσισε την αποβολή του δράστη.

 

 

 

Aνακοίνωση εξέδωσε και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Σε αυτή αναφέρει:

Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής.

 

KKE: Θρασύδειλη συμπεριφορά φασιστοειδούς

 

Το ΚΚΕ κάνει λόγο για  "άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου", στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, "αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο".

 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι: Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος

 

«Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για την επίθεση που κατήγγειλε η περιφερειακή σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής, Αλ. Μπαλού σε βάρος της, από τον Θ. Τζήμερο.

 

Στη δήλωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας... Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής, Αλ. Μπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του».

 

«Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ως «αυτονόητη» την «απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών».