Καταγγελία ότι ο Τζήμερος γρονθοκόπησε τη σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού (video)

Καταγγελία ότι ο Τζήμερος γρονθοκόπησε τη σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού (video) Facebook Twitter
11
Καταγγελία ότι ο Τζήμερος γρονθοκόπησε τη σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού (video) Facebook Twitter

Καταγγελία για επίθεση με γροθιές σε βάρος περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ από τον Θάνο Τζήμερο έκαναν μέλη του περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καραμέρος. Όπως καταγγέλλουν, ο Τζήμερος χτύπησε την  Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραμέρο, ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την κ. Μπαλού, αφού προηγουμένως έσκισε αφίσες. Αμέσως μετά την βιαιοπραγία το Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφάσισε την αποβολή του δράστη.

Aνακοίνωση εξέδωσε και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Σε αυτή αναφέρει:

Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής.

KKE: Θρασύδειλη συμπεριφορά φασιστοειδούς

Το ΚΚΕ κάνει λόγο για  "άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου", στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, "αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο".

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι: Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος

«Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για την επίθεση που κατήγγειλε η περιφερειακή σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής, Αλ. Μπαλού σε βάρος της, από τον Θ. Τζήμερο.

Στη δήλωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας... Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής, Αλ. Μπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του».

«Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ως «αυτονόητη» την «απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών».

Πολιτική
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Highlight η παρέμβαση της Δούρου που αμέσως ξετρύπωσε από την φωλιά της (εκεί που κρύβεται τόσο καιρό για να μην βλέπει το μπάχαλο που δημιούργησε στην Περιφέρεια).
Οι αριστεροί θα βιαστούν να καταδικάσουν τον Τζήμερο, ως τραμπούκο. Οι φιλελεύθεροι θα βιαστούν να αθωώσουν τον Τζήμερο, ρίχνοντας τα όλα στην Μπαλού. Όπως έλεγε και ο Wittgenstein, ο καθένας βλέπει αυτό που τον ενδιαφέρει να δει. Το βίντεο θα δείξει τι έγινε, αν και πιθανόν να δούμε πάλι ένα μέρος της αλήθειας ή χειρότερα δύο μέρη της αλήθειας, αναλόγως πως βολεύει τον καθένα. Ναι, όλοι ξέρουμε πως οι "ΚΚΕδες" μπορούν να γίνουν πολύ προκλητικοί με τους προπηλακισμούς και τα συνθήματα και τις 100 αφίσες ανά οικοδομικό τετράγωνο. Αντιστοίχως κι ο Τζήμερος δεν είναι πάντα η μετριοπαθής φωνή της λογικής. Πολλές φορές γίνεται εσκεμμένα προκλητικός για να "φανεί προς τα έξω", χάνοντας το όποιο δίκιο έχει.Δεν περιμένω να γίνει εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ Δράσης και ΚΚΕ, καθώς δεν υπάρχει ούτε και μισός δίαυλος συνεννόησης. Όμως τέτοιες ιστορίες, ανεξαρτήτως ευθύνης και προκλήσεως, απλά απογοητεύουν τους μετριοπαθείς σκεπτόμενους πολίτες, που περιμένουν την ελάχιστη σοβαρότητα από τα πολιτικά πρόσωπα, και καταλήγουν να διαβάζουν ειδήσεις σαν κι αυτή.
Φίλτατε κανείς δεν αμφιβάλει ότι ο Τζήμερος είναι γραφικός, παρόλα αυτά όλοι γνωρίζουν τις πρακτικές του ΚΚΕ. Αν το βίντεο δείξει κάτι άλλο τότε δεκτό.Πάντως εγώ θεωρώ ότι η συστηματική προσπάθεια που έγινε από ΚΚΕδες και λοιπούς αριστερούς για να παρουσιάσουν τον Τζήμερο σαν έναν γραφικό, υπερβολικό, νεο-φιλελέ, ουσιαστικά δίνει αβαντάζ στην Νέα Δημοκρατία από την οποία θα μπορούσε να κόψει ψήφους ο Τζήμερος.
Όπως βλέπω οι αρνητικές πέφτουν βροχή στο σχόλιο του astokalitera. Ο τζήμερος έσκιζε αφίσες που ήταν παράνομα κολλημένες σε δημόσια περιουσία. Και αμέσως έσκασαν μύτη 5-6 άτομα με "πολύ ευγενικές προθέσεις" στα έδρανα της δημιουργίας ξανά, εξύβρισαν και προπηλάκισαν τον τζήμερο. Δεν γνωρίζω τι έγινε αν χτύπησε ο τζήμερος κάποια ή κάποιον αλλά οι τακτικές του ΚΚέδων είναι γνωστές. Ας περιμένουμε το βίντεο που δείχνει αυτή το επεισόδιο μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα χωρίς αυτό. Οι φασιστικές πρακτικές παραμένουν ακόμα και απο "απλούς" αναγνώστες που με το ζόρι θέλουν να φυμώσουν και όποιο τους ξεγυμνώνει.
Η Μπαλού όταν τη ρώτησε ο Χατζηνικολάου αν τη χτύπησε ο Τζήμερος απάντησε "πολλές φορές" κι όταν ο Χατζηνικολάου της είπε για το βίντεο που όταν προβληθεί ολόκληρο θα αποδείξει τελικά την αλήθεια, αυτή του απάντησε "Δεν ξέρω τι δείχνει το βίντεο, εγώ είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού του #ΚΚΕ και αυτό είναι αρκετό".