Καμμένος: Δεν είχα ποτέ καμία αρμοδιότητα στο προσφυγικό ή σε κονδύλια της ΕΕ

Καμμένος: Δεν είχα ποτέ καμία αρμοδιότητα στο προσφυγικό ή σε κονδύλια της ΕΕ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανεβάζει τους τόνους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του εκδότη του «Φιλελεύθερου» Θανάση Μαυρίδη, του διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια και της αρχισυντάκτριας του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνας Γαλανού.

«Επειδή βλέπω την ευαισθησία ΝΔ-Βαξεβάνη για τη σύλληψη των συκοφαντών φίλων τους, τους ενημερώνω ότι πριν στρατολογηθεί ο Λάμψιας από τον Μαρινάκη είχε τον γιο του στο γραφείο μου στο Πεντάγωνο και γνώριζε καλά ότι δεν είχα ποτέ καμία αρμοδιότητα στο προσφυγικό ούτε σε κονδύλια ΕΕ» αναφέρει ο Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Οι τρεις δημοσιογράφοι είχαν παρουσιαστεί νωρίτερα αυτοβούλως, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).

Το πρωί αξιωματικοί της αστυνομίας πήγαν στα γραφεία του Φιλελεύθερου (που ήταν κλειστά σήμερα) αλλά και του Liberal αναζητώντας τους τρεις δημοσιογράφους που, έχοντας ενημερωθεί για την εκκίνηση της διαδικασίας του αυτόφωρου μετά τη μήνυση, παρέμειναν στα σπίτια τους περιμένοντας τα όργανα της τάξης.

Όταν τελικά πήγαν μόνοι στη ΓΑΔΑ, η Ασφάλεια τους παρέπεμψε στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων όπου και κρατούνται, έως ότου ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία και να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η μήνυση του Πάνου Καμμένου αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σχετικά με τη κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια και στη διαχείριση ευρωπαϊκών, και όχι μόνο, πόρων, που σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου αγγίζουν τα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM