Η Λιάνα Κανέλλη παρομοιάζει τον Γιώργο Παπανδρέου με τον Αλ Καπόνε

Η Λιάνα Κανέλλη παρομοιάζει τον Γιώργο Παπανδρέου με τον Αλ Καπόνε Facebook Twitter
13

Η Λιάνα Κανέλλη ερωτηθείσα -σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real News- για το αν οι εξελίξεις στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ θα σημάνουν το πολιτικό τέλος του Γιώργου Παπανδρέου είπε όλο νόημα: «Τον Αλ Καπόνε τον έπιασαν όχι για τους φόνους, αλλά για τα λογιστικά βιβλία. Οι ίδιοι καπιταλιστές που τον χρησιμοποιούσαν για να δίνει συσσίτια σε φτωχούς εργάτες τον καιρό της ύφεσης -μήπως ξεφύγουν και γίνουν κομμουνιστές- τον φυλάκισαν».

Την ίδια ώρα αναφερόμενη στην Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι «είναι ο εντιμότερος και γενναιότερος των πολιτικών άνθρωπος που γνώρισα. Με έπεισε χωρίς κανέναν κόπο πως όχι απλά χωράνε τέτοιοι στην πολιτική, αλλά γίνονται και πήχης συνέπειας λόγων και έργων».

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM