Χριστοφιλοπούλου: Απαράδεκτο να σταματά η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία το 2014

Χριστοφιλοπούλου: Απαράδεκτο να σταματά η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία το 2014 Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
0

«Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να σταματά η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία το 2014», τόνισε, σε δήλωσή της, η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σχετικά με την πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τη Υγεία, η οποία κατατέθηκε από την κυβέρνηση.

«Ας καταθέσουν την πρόταση για όσο πίσω στον χρόνο θέλουν. Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι να ξεφύγουν από τη δική τους περίοδο. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να σταματά η Εξεταστική Επιτροπή το 2014. Να ξέρουν ότι τα ποινικά αδικήματα του κ. Πολάκη, αλλά και η μη τιμολόγηση φαρμάκων το 2015 δεν θα περάσουν έτσι. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα εξεταστούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και για τις πολιτικές και για τις ποινικές τους ευθύνες στην Υγεία», υπογράμμισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κατέθεσαν πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τη διενέργεια έρευνας «για τη διαφθορά και την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος στον χώρο της Υγείας» κατά τη χρονική περίοδο μεταξύ του 1997 και του 2014.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM