Χαικάλης: Πρέπει να δροσίσω την καυτή πατάτα

Χαικάλης: Πρέπει να δροσίσω την καυτή πατάτα Facebook Twitter
SOOC
3

«Εχω μια καυτή πατάτα στα χέρια μου και πρέπει να κάνω τα πάντα για να τη δροσίσω», δήλωσε ο νέος υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παύλος Χαϊκάλης προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος.

«Έχω μεγάλη επίγνωση τι αναλαμβάνω, ξέρω τι θα πει εργασία» είπε επίσης ο κ. Χαικάλης ο οποίος τόνισε ότι «το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει η Ελλάδα είναι για την επιβίωση και την ευρωπαϊκή της πορεία».

Σημείωσε επίσης ότι έχει 35 χρόνια ένσημα ξέρει τι σημαίνει ανεργία, αλλά και από πίεση. «Εχω πεινάσει ξέρω τι είναι να στηρίζονται 10 εκατομμύρια πάνω σου για τις συντάξεις τους» σημείωσε ο υφυπουργός. «Για όσους γελάνε και όταν ήμουν στην κωμωδία γελάγανε. Καλό τους έκανε» πρόσθεσε ο κ. Χαϊκάλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Καλά ούτε μια δήλωση της προκοπής δεν μπορούσε να ετοιμάσει αυτός ο άνθρωπος και ξεφούρνισε αυτή τη μπούρδα για δρόσισμα της καυτής πατάτας. Τι θα δούνε ακόμα τα ματάκια μας!