Γεωργιάδης: «Γιατί εφαρμόζετε το μνημόνιο στο Ριζοσπάστη και στους άλλους στέλνετε το ΠΑΜΕ;»

Γεωργιάδης: «Γιατί εφαρμόζετε το μνημόνιο στο Ριζοσπάστη και στους άλλους στέλνετε το ΠΑΜΕ;» Facebook Twitter
9

Πρωινή μάχη στο MEGA μεταξύ του Αδώνιδος Γεωργιάδη και του Νίκου Σοφιανού για το θέμα της ανεργίας. Ο βουλευτής της Ν.Δ. έθεσε το θέμα των απολύσεων στο Ριζοσπάστη, λέγοντας ότι εφαρμόζει το μνημόνιο απολύοντας εργαζομένους ενώ στέλνει το ΠΑΜΕ στις άλλες επιχειρήσεις. Με εκνευρισμό απάντησε ο βουλευτής του ΚΚΕ ο οποίος είπε ότι αυτό γίνεται γιατί το ΚΚΕ δεν μπορεί να παίρνει 130 εκατομμύρια όπως η Ν.Δ.. «Είμαστε αναγκασμένοι λόγω οικονομικών δυσκολιών να περικόψουμε έξοδα», είπε. «Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες επιχειρήσεις» ανταπάντησε ο Γεωργιάδης, αναρωτόμενος «γιατί αυτό που εφαρμόζει το ΚΚΕ στη δική του επιχείρηση, δεν το αναγνωρίζει στις άλλες επιχειρήσεις.»

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Το είχε πει και ο ΓΑΠ στην Παπαρήγα στην Βουλή και μάλιστα τις πρώτες μέρες του μνημονίου όταν περίκοπτε μισθους και έδιωχνε κόσμο με τα πρώτα σημάδια ύφεσης στην τυπο-εκδοτική και πάλι καμιά απάντηση. Το πτωχό ΚΚΕ, δεν είχε να κρατήσει τους εργαζόμενους!
Καλά,ο ριζοσπάστης δεν είναι στο φεγγάρι.Είναι στην Ελλάδα...και αναγκάζεται να κάνει αυτά που εφαρμόζει το κόμμα του άδωνι.Πως μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει αν τον έχουν στραγγαλίσει όπως όλες τις επιχειρήσεις?Κοροιδευόμαστε??