Γεωργιάδης: «Γιατί εφαρμόζετε το μνημόνιο στο Ριζοσπάστη και στους άλλους στέλνετε το ΠΑΜΕ;»

Γεωργιάδης: «Γιατί εφαρμόζετε το μνημόνιο στο Ριζοσπάστη και στους άλλους στέλνετε το ΠΑΜΕ;» Facebook Twitter
9

Πρωινή μάχη στο MEGA μεταξύ του Αδώνιδος Γεωργιάδη και του Νίκου Σοφιανού για το θέμα της ανεργίας. Ο βουλευτής της Ν.Δ. έθεσε το θέμα των απολύσεων στο Ριζοσπάστη, λέγοντας ότι εφαρμόζει το μνημόνιο απολύοντας εργαζομένους ενώ στέλνει το ΠΑΜΕ στις άλλες επιχειρήσεις. Με εκνευρισμό απάντησε ο βουλευτής του ΚΚΕ ο οποίος είπε ότι αυτό γίνεται γιατί το ΚΚΕ δεν μπορεί να παίρνει 130 εκατομμύρια όπως η Ν.Δ.. «Είμαστε αναγκασμένοι λόγω οικονομικών δυσκολιών να περικόψουμε έξοδα», είπε. «Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες επιχειρήσεις» ανταπάντησε ο Γεωργιάδης, αναρωτόμενος «γιατί αυτό που εφαρμόζει το ΚΚΕ στη δική του επιχείρηση, δεν το αναγνωρίζει στις άλλες επιχειρήσεις.»

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Το είχε πει και ο ΓΑΠ στην Παπαρήγα στην Βουλή και μάλιστα τις πρώτες μέρες του μνημονίου όταν περίκοπτε μισθους και έδιωχνε κόσμο με τα πρώτα σημάδια ύφεσης στην τυπο-εκδοτική και πάλι καμιά απάντηση. Το πτωχό ΚΚΕ, δεν είχε να κρατήσει τους εργαζόμενους!
Καλά,ο ριζοσπάστης δεν είναι στο φεγγάρι.Είναι στην Ελλάδα...και αναγκάζεται να κάνει αυτά που εφαρμόζει το κόμμα του άδωνι.Πως μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει αν τον έχουν στραγγαλίσει όπως όλες τις επιχειρήσεις?Κοροιδευόμαστε??