Γεωργιάδης: «Γιατί εφαρμόζετε το μνημόνιο στο Ριζοσπάστη και στους άλλους στέλνετε το ΠΑΜΕ;»

Γεωργιάδης: «Γιατί εφαρμόζετε το μνημόνιο στο Ριζοσπάστη και στους άλλους στέλνετε το ΠΑΜΕ;» Facebook Twitter
9

Πρωινή μάχη στο MEGA μεταξύ του Αδώνιδος Γεωργιάδη και του Νίκου Σοφιανού για το θέμα της ανεργίας. Ο βουλευτής της Ν.Δ. έθεσε το θέμα των απολύσεων στο Ριζοσπάστη, λέγοντας ότι εφαρμόζει το μνημόνιο απολύοντας εργαζομένους ενώ στέλνει το ΠΑΜΕ στις άλλες επιχειρήσεις. Με εκνευρισμό απάντησε ο βουλευτής του ΚΚΕ ο οποίος είπε ότι αυτό γίνεται γιατί το ΚΚΕ δεν μπορεί να παίρνει 130 εκατομμύρια όπως η Ν.Δ.. «Είμαστε αναγκασμένοι λόγω οικονομικών δυσκολιών να περικόψουμε έξοδα», είπε. «Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες επιχειρήσεις» ανταπάντησε ο Γεωργιάδης, αναρωτόμενος «γιατί αυτό που εφαρμόζει το ΚΚΕ στη δική του επιχείρηση, δεν το αναγνωρίζει στις άλλες επιχειρήσεις.»

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τουρκολιβυκό μνημόνιο στο τραπέζι του ΟΗΕ: Η Άγκυρα το υπερασπίζεται, η Αθήνα αποδομεί τους ισχυρισμούς της

Πολιτική / Το τουρκολιβυκό μνημόνιο στο τραπέζι του ΟΗΕ: Η Άγκυρα το υπερασπίζεται, η Αθήνα αποδομεί τους ισχυρισμούς της

Η Αθήνα απορρίπτει τη συμφωνία ως άκυρη και ανυπόστατη, η Άγκυρα υπερασπίζεται την ισχύ της - Στο επίκεντρο η επήρεια των νησιών και τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
THE LIFO TEAM
ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Πολιτική / Όλγα Κεφαλογιάννη: Το Εφετείο Αθηνών απέρριψε το αίτημά της να έχει μόνον αυτή την επιμέλεια των παιδιών της

Το Εφετείο Αθηνών απέρριψε την έφεση της υπουργού Τουρισμού κατά της πρωτόδικης απόφασης για την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών της με τον Μίνω Μάτσα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΗΕ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Πολιτική / Παρέμβαση Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: «Παράνομη και αυθαίρετη συμφωνία το τουρκολιβυκό μνημόνιο»

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι Ελλάδα και Λιβύη έχουν αντικείμενες ακτές και, ως γειτονικές χώρες, μπορούν βάσει του Διεθνούς Δικαίου να προχωρήσουν σε συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών τους
THE LIFO TEAM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πολιτική / Χρυσοχοΐδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής του πλαισίου για τις συγκεντρώσεις Κασιδιάρη

Επικαλείται νομική αδυναμία απαγόρευσης της εκδήλωσης Κασιδιάρη ο υπουργός – Υπερασπίζεται την απαγόρευση των αντιφασιστικών συγκεντρώσεων για την «αποτροπή συγκρούσεων»
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Το είχε πει και ο ΓΑΠ στην Παπαρήγα στην Βουλή και μάλιστα τις πρώτες μέρες του μνημονίου όταν περίκοπτε μισθους και έδιωχνε κόσμο με τα πρώτα σημάδια ύφεσης στην τυπο-εκδοτική και πάλι καμιά απάντηση. Το πτωχό ΚΚΕ, δεν είχε να κρατήσει τους εργαζόμενους!
Καλά,ο ριζοσπάστης δεν είναι στο φεγγάρι.Είναι στην Ελλάδα...και αναγκάζεται να κάνει αυτά που εφαρμόζει το κόμμα του άδωνι.Πως μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει αν τον έχουν στραγγαλίσει όπως όλες τις επιχειρήσεις?Κοροιδευόμαστε??