Επίθεση Λαφαζάνη σε Μητσοτάκη: "Αρχηγός της ΝΔ και το δεξί χέρι του Τσίπρα"

Επίθεση Λαφαζάνη σε Μητσοτάκη: "Αρχηγός της ΝΔ και το δεξί χέρι του Τσίπρα" Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

Δριμεία επίθεση κατά του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε σήμερα από τα Χανιά ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι μόνο ο αρχηγός της δεξιάς, αλλά και το δεξί χέρι του Τσίπρα για να εφαρμόσει με συνέπεια πληρότητα και απολύτως το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο» ανέφερε ο Π. Λαφαζάνης σχολιάζοντας την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι και με αυτόν αρχηγό η ΝΔ θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τον σκληρό και αντιλαϊκό, όπως είπε, μνημονικό δρόμο.

«Ο Τσίπρας στην πρωθυπουργία και ο Μητσοτάκης αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι το δίδυμο που αν δεν το εμποδίσουμε αν δεν το ανατρέψουμε θα ολοκληρώσουν την καταστροφή της χώρας που ξεκίνησε από το 2010 με το πρώτο μνημόνιο ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Τσίπρας είναι ο αναξιόπιστος μεταλλαγμένος νεομνημονιακός πρωθυπουργός και ο Μητσοτάκης είναι από κούνια και με τη βούλα μνημονιακός. Είναι ένα δίδυμο απολύτως καταστροφικό για την πορεία της χώρας», υποστήριξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό, υποστήριξε ότι «η κυβερνητική πρόταση είναι το τέλος της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης», ενώ μιλώντας για τη ΛΑΕ τη χαρακτήρισε ως ανερχόμενη δύναμη μετά τις εκλογές και τη μόνη που βρίσκεται όπως είπε απέναντι στα μνημόνια. Παράλληλα τόνισε την ανάγκη της συστράτευσης όλων των αριστερών αντιμνημονιακών δυνάμεων της χώρας και της συγκρότησης ενός κοινωνικού μετώπου.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Δεδομένου ότι το δίλημμα "μνημόνιο-αντιμνημόνιο" έχει ήδη απαντηθεί από την ίδια την πραγματικότητα (και ο λαός το έχει αντιληφθεί τσούζοντας) αναρωτιέται κανείς τι πίνουν και δεν μας δίνουν εκεί κάτω στην εξωτική ΛΑΕ...