Εκλογές 2023: Μητσοτάκης σε Σαρμά: «Η ζωή μάς επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις»

Εκλογές 2023: Μητσοτάκης σε Σαρμά: «Η ζωή μας επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Το χαρτοφυλάκιο του πρωθυπουργού ανέλαβε από τον υπηρεσιακό ομόλογό του Ιωάννη Σαρμά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών 2023.

«Σας εύχομαι -όπως ορκιστήκατε και πριν- να υπηρετείτε τη γενική ευημερία του ελληνικού λαού με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και να έχετε την πιο αποτελεσματική δουλειά για την πατρίδα μας» είπε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον σύντομο διάλογο που είχαν.

Ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε λέγοντας πως «Σας ευχαριστώ για τον άρτιο τρόπο με τον οποίο επιτελέσατε τα καθήκοντά σας. Η ζωή μάς επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις. Για το γεγονός ότι καταφέραμε να περάσουμε την μεταβατική περίοδο ανάμεσα από δύο εκλογικές διαδικασίες με τρόπο υποδειγματικό και να μπορώ ως εκλεγμένος πρωθυπουργός να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο και να συνεχίσω».

«Σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ όπως ορκίστηκα στο Σύνταγμα» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάνσι Πελόζι και Τσακ Σούμερ δείχνουν την έξοδο στον Τζο Μπάιντεν

Διεθνή / Νάνσι Πελόζι και Τσακ Σούμερ δείχνουν την έξοδο στον Τζο Μπάιντεν

Ο ηγέτης της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Χακίμ Τζέφρις, φέρεται να εξέφρασε την ίδια θέση - Χτες, ο Δημοκρατικός βουλευτής Άνταμ Σιφ κάλεσε δημόσια τον Μπάιντεν να αποσυρθεί
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από το Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Η Ελλάδα αλλάζει ψηφιακά, ευκολότερη η καθημερινότητα του πολίτη

Πολιτική / Μητσοτάκης από το Ψηφιακής Διακυβέρνησης: «Τον τελευταίο χρόνο προστέθηκαν στο Δημόσιο 300 ψηφιακές υπηρεσίες»

Παρουσιάστηκαν επίσης τρία έγγραφα που θα προστεθούν στο Gov.gr Wallet και η δυνατότητα με παροχής συναίνεσης (consent), που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιτρέπει την άντληση δεδομένων για την εύκολη εξυπηρέτησή του
LIFO NEWSROOM
Σκληρή απάντηση Δένδια στην Άγκυρα: Λυπούμαστε που δεν ευχαρίστησε τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής

Πολιτική / Σκληρή απάντηση Δένδια στην Άγκυρα: Λυπούμαστε που δεν ευχαρίστησε τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής

«Λυπούμαστε ειλικρινώς που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, παρέλειψε να "ευχαριστήσει" τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής»
LIFO NEWSROOM