Βενιζέλος: Το πρόγραμμα-γέφυρα είναι γέφυρα των στεναγμών

Βενιζέλος: Το πρόγραμμα-γέφυρα είναι γέφυρα των στεναγμών Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
1

«Η εντολή του λαού είναι διαπραγμάτευση, αλλά όχι ρήξη. Διαπραγμάτευση σκληρή, αλλά όχι επιπόλαιη. Η παραμονή στο ευρώ και όχι οριακά παιχνίδια με τεράστιο κίνδυνο. Ο κίνδυνος είναι εκβιαστικές καταστάσεις εντός ευρώ που σε κάνουν να θέλεις να βγεις εκτός ευρώ για να γλιτώσεις. Έχουμε την εμπειρία της Κύπρου» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «εμφανίζεται αμετακίνητος προς τα μέσα και συμβιβαστικός προς τα έξω» και έκανε λόγο για επικοινωνιακές πιρουέτες της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι τα στελέχη της αναζητούν καταφύγιο σε οποιαδήποτε αναρμόδια δήλωση στο εξωτερικό.

«Στόχος ήταν και πρέπει να παραμείνει η ολοκλήρωση του προγράμματος και η ταχύτερη έξοδος από το μνημόνιο. Δεν υπάρχει άλλο πλαίσιο. Το πρόγραμμα-γέφυρα που επικαλείται η κυβέρνηση είναι γέφυρα των στεναγμών, στενή, μινιατούρα. Οι κόκκινες γραμμές οι δικές μας είναι το 70%. Όχι το 30% που υποστηρίζει η κυβέρνηση. Αλλιώς θα είχαμε κλείσει τη διαπραγμάτευση. Φέρτε λοιπόν εσείς κάτι περισσότερο και όχι κάτι λιγότερο», είπε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τρικυμία εν κρανίο μετά από την συντριπτική ήττα! Ενώ ερμηνεύει(;) την εντολή του λαού προς τον Τσίπρα λέγοντάς του πως του ζητήθηκε να κάνει διαπραγμάτευση και όχι ρήξη, στην πορεία τον κατηγορεί πως είναι συμβιβαστικός προς το εξωτερικό!!! Και στο τέλος υπεραμύνεται της ολοκλήρωσης του προγράμματος γιατί "δεν υπάρχει άλλο πλαίσιο"!