ΑΝΕΛ: Στο Εθνικό Συμβούλιο η απόφαση για την κάθοδο στις εκλογές - Πότε συνεδριάζει

ΑΝΕΛ: Στο Εθνικό Συμβούλιο η απόφαση για την κάθοδο στις εκλογές - Πότε συνεδριάζει Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα ληφθεί η τελική απόφαση για την στάση του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου.

Αυτό αποφασίστηκε στην σημερινή, υπό τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, συνεδρίαση των βουλευτών και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος. Η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου με ανοιχτό, ωστόσο, το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας του, σε περίπτωση που η ημερομηνία των εκλογών είναι διαφορετική από εκείνη της 7ης Ιουλίου. Σύμφωνα με στελέχη των ΑΝΕΛ, στη σημερινή συνεδρίαση εξετάστηκε ενδελεχώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και συζητήθηκαν διάφορες απόψεις για τη στάση των ΑΝΕΛ. Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζεται η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ενώ, όπως υπογράμμιζαν τα στελέχη, «Πάνος Καμμένος και ΑΝΕΛ είναι ένα».

Τα ίδια στελέχη σημείωναν ότι οι τοπικές εκλογές ανέδειξαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων να κινείται εκτός του «δίπολου» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, και προσέθεσαν ότι οι ΑΝΕΛ απευθύνουν κάλεσμα πρωτίστως προς την κοινωνία και όχι προς τους πολιτικούς φορείς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ