Καμμένος: Την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για το αν θα κατέβει στις εκλογές

Καμμένος: Την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για το αν θα κατέβει στις εκλογές Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Την απόφασή του για το αν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου αναμένεται να ανακοινώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.


Εκτός Αθηνών είναι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος επιχειρώντας ν' αποτιμήσει το αποτέλεσμα της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης.


Το κόμμα των ΑΝΕΛ πήρε πολύ μικρό ποσοστό στις ευρωεκλογές (0,80%) και αυτό προβλημάτισε τόσο τον Πάνο Καμμένο όσο και τα στελέχη του κόμματος.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Καμμένος πρόκειται ν' ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του για το μέλλον και τις κινήσεις των ΑΝΕΛ την προσεχή Δευτέρα, μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών.


Ο κ. Καμμένος αναμένεται να παρουσιάσει την στρατηγική του απόφαση, δηλαδή αν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου ή αν θα οργανώσει έναν πολιτικό σχηματισμό μέσω ανασυγκρότησης ο οποίος θα τον οδηγήσει στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΤΗ 28/06- ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ-Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

LiFO politics / Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Χάρη Δούκα, καθηγητή ενεργειακής πολιτικής στο ΕΜΠ, σχετικά με όλους εκείνους τους λόγους που συνέτειναν στην έκρηξη των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων. Πώς βρεθήκαμε να ζούμε μέσα σε μια «τέλεια ενεργειακή καταιγίδα»;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ