Αλέξης Τσίπρας: Μπαράζ συναντήσεων, είδε και τον Διονύση Τεμπονέρα

Αλέξης Τσίπρας: Μπαράζ συναντήσεων, είδε και τον Διονύση Τεμπονέρα Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Διαδοχικές συναντήσεις κάνει ο Αλέξης Τσίπρας τα τελευταία 24ωρα, καθώς είχε τετ α τετ και με τον Διονύση Τεμπονέρα. 

Τα τελευταία 24ωρα, εν μέσω του σκηνικού διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας έχει επιστρέψει στο προσκήνιο, πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις. Πριν από τον Διονύση Τεμπονέρα, σήμερα συναντήθηκε και με τον Νάσο Ηλιόπουλο

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η κούρσα για τη διαδοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν «φωνές» που καλούσαν τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση, κάτι που δεν έπραξε. Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα ο πρώην πρωθυπουργός έχει κάνει διαδοχικές συναντήσεις. 

Αρχικά, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, το βράδυ της Τρίτης. Ένα τετ α τετ που πυροδότησε τις φήμες για παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Πηγές από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα ανέφεραν ότι ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. 

Ακολούθησε η συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη, το βράδυ της Τετάρτης και σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε τετ α τετ αρχικά με τον Νάσο Ηλιόπουλο και στη συνέχεια με τον Διονύση Τεμπονέρα. 

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Στέφανο Κασσελάκη 

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ και στον απόηχο των όσων είπε ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος για το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Η συνάντηση έγινε έπειτα από αίτημα του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε ανησυχία για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, φέρεται να τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του κόμματος, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση, όσο και ενόψει των ευρωεκλογών. 

Η ενότητα, σύμφωνα με το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία πρέπει να λειτουργούν δίχως αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική διάθεση για όλες τις απόψεις.  

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM