ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Συνάντηση Τσίπρα- Κασσελάκη χθες το βράδυ- Τι συζήτησαν

Συνάντηση Τσίπρα- Κασσελάκη χθες το βράδυ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη φέρεται να συναντήθηκε χθες το βράδυ o Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε χθες βράδυ με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου.

Πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν αυτός που τηλεφώνησε χθες στον πρώην πρωθυπουργό και του ζήτησε να συναντηθούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέχεια, δέχθηκε χθες το απόγευμα τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο πολιτικό του γραφείο. Στη συνάντηση που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό του κόμματος ενώ τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αντιπολίτευση όσο και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έδειχναν προχθές τον Αλέξη Τσίπρα να έχει συνάντηση σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Ωστόσο πηγές ότι περιβάλλοντος Τσίπρα έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι η συνάντηση δεν είχε πολιτική χροιά.

Πολιτική
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM