Αποδοκιμασίες και δικογραφίες

Αποδοκιμασίες και δικογραφίες Facebook Twitter
0

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος έξι ατόμων στη Χαλκίδα για προσβολή κατά της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας, για το περιστατικό κατά τη διάρκεια της τελετής αγιασμού των Υδάτων, το πρωί στην πόλη. Συγκεντρωμένοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια για τα μέτρα λιτότητας και της στάσης του Προέδρου, φωνάζοντας «παραιτήσου». Ο Κ. Παπούλιας και οι άλλοι επίσημοι αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις και η αστυνομία προχώρησε στις προσαγωγές. Είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες που ο Κάρολος Παπούλιας δέχεται έντονες αποδοκιμασίες. Η πρώτη ήταν στη Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM